wat hebben we te bieden?

 • HRM Coach beschikt over een breed scala aan ervaring en kennis, van jonge HR talenten tot aan senior HR managers. Nationaal en internationaal. Op operationeel en strategisch niveau.
 • Abonnement

  • De ervaring leert ons dat niet elke HR managers de parate antwoorden of oplossingen op zak heeft. Vaak hebben managers en CEO een persoonlijke coach, dus waarom jij niet?

   Abonnement klinkt misschien oudbollig, maar wat is er nu gemakkelijker dan de tefeloon pakken en altijd een persoonlijke HRM coach achter de hand te hebben zonder eerst alles nog te moeten regelen?

   Een 10 rittekaart idee of andere abonnementsvorm is dan toch een uitkomst!

   Voor meer informatie neem dan contact met ons op.
onze diensten en trainingen

Onze diensten en trainingen onderscheiden zich enerzijds op het leveren van bewezen methodes en modellen of juist specifiek maatwerk als het gaat om de invulling van uw eigen HR Teamdag e.d.

Diensten Trainingen
check Performancemanagement check HR Business Partner
check Ontwikkel Assessment check Van groep naar team
check Beloningssysteem check HR Scorecard
check Arbeidsmarktcommunicatie check Visie creactie
check Personeelsplanning check Talentreview
check HR Strategischplan check Arbeidsmarktcommunicatie
check HR Cyclus check Gezondheidsmanagement
check Team Coaching check Personeelsmanagement
check HR Scorecard  
check Blended E-learning  


PERSOONLIJKE ONtWikkeling

U als HR manager krijgt steeds vaker te maken het vraagstuk hoe u medewerkers meer vanuit hun eigen kracht kunt laten functioneren. Of stoeit u op dit moment met 'het nieuwe werken'? En hoe bereidt u daar uw organisatie op voor?

Het programma haakt o.a. in op de huidige politieke thema’s als Vrijheid & Verantwoordelijkheid. De maker van het programma heeft zich laten inspireren door de filosofieën van Joseph Campbell.

Met Kracht op Pad© laat je beleven waar jij vandaag staat in het nemen van jouw verantwoordelijkheid. Het maakt de Held in jou wakker en creëert nieuwe vrijheden. Je wordt je opnieuw bewust van wie je bent en wie je wilt zijn. Je kunt met kracht invulling gaan geven aan jouw bestemming. Meer lezen

Voorbeeld projecten

 • check Performancemanagement

  Van beleid, procedure, opmaak en ontwikkelen formulieren, presentaties medewerkers, trainen van managers, integratie met beloningsbeleid.
 • check Ontwikkelen Beloningsbeleid

  Vanuit een benchmark van de organisatie met de arbeidsmarkt binnen een eventueel specifieke branche wordt de vertaalslag gemaakt naar een nieuw op maat gemaakt loongebouw.
 • check Competentiemanagement

  Draagvlak creëren bij het management, opzetten woordenboek, integratie met andere HR processen, vaststellen van competentiegap en vertaalslag naar ontwikkelen, o-meting, toekennen van de niveaus per functie.