alleen het allerbeste

Onze producten worden zorgvuldig gekozen en gecreëerd op basis van 'best practices' en de door ons gesignaleerde behoeftes uit onze omgeving.

De juiste vertaalslag naar de unieke aanpak maakt dat het product aansluit bij uw behoefte en garant staat voor het eindresultaat. Zo wordt er gekeken naar de manier van leren, volwassenheid van een organisatie, prijs kwaliteit en tijd verhouding en toegevoegde waarde voor de organisatie.

Oftwel simpel, pragmatisch, creatief, innovatief en doeltrefffend!

TOP producT

Eén van onze meest gevraagde producten is PAPI. Dit product leent zicht namelijk uitstekend voor het selecteren van de juiste kandidaten, het maken van een persoonlijk ontwikkelplan, teambuilding, coachingsrapport, matchen met vooraf opgestelde profielen.

Lees meer

Verzuimweg- spel

  • Verzuim het agendapunt wat telkens veel energie vergt van menig manager.
  • verzuimwegspel
  • Verzuimwegspel biedt organisaties spelenderwijs een hulpmiddel om het verzuim bespreekbaar te maken op elke laag binnen uw organisatie.
Meer lezen


TEAMONTWIKKELINGSKAARTEN

HR ziet steeds meer het belang in van het ontwikkeling van teams in hun organisatie. Maar hoe laat u die teams nu slagvaardig groeien? HRM Coach ondersteunt u graag in hoe u deze unieke set kaarten kunt gebruiken om snel en eenvoudig met groepen aan de slag te gaan voor optimale teamprestaties te behalen. Lees meer over de teamontwikkelingskaarten.

professioneel onderzoek

  • Relatie Adviseur vs Klant. Uit een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Arienne Jochems van de Universiteit van Tilburg is gebleken dat...

    Lees meer
  • Blog-coach. Onderzoek leert ons dat e- coaching één van de belangrijke ontwikkelingen wordt in de komende periode gezien deze voorziet in de behoeft en aansluit bij onze nieuwe generatie. Blog-coach biedt antwoord.

    Lees meer